zaterdag 16 november 2013

Dag 16

Phovember de 16e

View from your window:

Woensdag was het, hier althans, een prachtig herfstdagje met een beminnelijk zonnetje.
Ik was boven aan het klooien en dacht ik maak alvast een foto omdat het weer niet veel goeds voorspelde. Dat komt een uitzicht niet zo ten goede al die regen en mistigheid.
Zo gezegd zo gedaan.

Zal even erbij vertellen wat je ziet, dat is wel zo handig.
Uitzicht vanuit de voorkant van het huis gezien, tweede verdieping uiteraard ander zag je nog niks of weinig ;-)
Als je rechts kijkt (zie je links niks, das een ouwe flauwe), zie je mijn veelgefotografeerdezonnevangende (goed wordfeud/scrabblewoord ;-)) molen.
Recht vooruit zie je een aantal seniorenwoningen (dus als we verhuizen slepen we gewoon alles de straat over :-P ) achter de seniorenwoningen zie je het WoZoCo = WoonZorgComplex, dus daar kan ik daarna weer naartoe verhuizen ;-).
Aan de linkerkant zie je nog net een stukje van het Gemeenschapshuis inclusief peuterspeelzaal annex kinderopvang annex RaboPinautomaat (effectief bouwen;-)).

Maar mijn lucky-shot van de dag was toch vooral die vogel in het midden!
Eerlijk gezegd had ik het weer eens niet gezien, pas toen ik hem uploadde naar pc zag ik hem met gespreide vleugels over mijn beeldscherm trekken. Zo verras ik mezelf nogal eens ;-)

Fijne dag/weekend allemaal!!
©José '1314 opmerkingen:

 1. Luchy shot zullen we maar zeggen. Maar wel een mooie ondanks de wat overbelichte kant links, maar vindt het niet storend. Toevallig heb ik er een van gisteren opstaan omdat ik die vogels wel zag, haha en nog een van nu erbij gezet want je ziet inderdaad geen bal vandaag.

  Fijn weekend yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whahaha, ja vertel me maar eens wat ik overbelicht :-P
   Ik maak ze allemaal met mijn telefoon heb ik mezelf beloofd, dus ik kan ook niet veel soeps aan de instellingen veranderen ;-)
   Zal maar zeggen dat de zon in de middag net links staat, dan zal het daar wel aan liggen denk ik (ik heb geen freaking clue hoe dat allemaal werkt ;-))

   Jij ook fijn weekend!!

   Verwijderen
  2. Daar ligt t ook aan, als je een camera had gehad ziu je kunnen flitsen tegen de zon in, ik ben dan ook een camera freak iov telefoon freak, haha

   Verwijderen
  3. Dan is nou net mijn uitdaging, lucky shots zonder een echte camera, gewoon spontaan klikken zonder na denken (daar ben ik vrij goed in dat -zonder nadenken- ;-))

   Verwijderen
 2. Leuk om jouw view from your window te zien, mooi die vogel zo boven in de lucht.

  Met mijn moeder gaat het redelijk, ik ben blij dat ze nu 24 uur zorg heeft en dat ik dat niet hoeft te doen. Ze is niet zo positief maar ik hoop dat dat beter gaat worden.

  Fijn weekend Jose,
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die vogel steelt de show ;-)

   Gelukkig dat ze goede zorg heeft, misschien als ze daar een beetje gewend is dat ze niet eens meer weg wil!
   Jullie ook een fijn weekend!!

   Verwijderen
 3. Als je deze blauwe lucht zo ziet, besef je hoe gauw je dat grijze van vandaag moe bent!! Die vredesduif in het midden zou dan totaal in de achtergrond zijn opgegaan.....

  Nog een fijne zondag,
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, die vredesduif vond ik ook het mooist ;-)
   Ja dit weer is niet erg geweldig, kan nog beter vriezen dan

   Jij ook een fijne zondag!

   Verwijderen
 4. Goh, je hebt in één keer het hele centrum van Ospel plús stukje natuur te pakken! Geweldig! Handig, oversteken met je lamp, pannen, dekbed en pantoffels om als pensionado verder te gaan in je eigen buurt! Zolang de molen maar draait, de Rabo pinnen mogelijk blijft maken en je de peuters van jouw verlate huis naar de peuterspeelzaal en terug naar je kids die daar wonen nu, kunt slepen zit je goed. Lekker lunchen, powernap en dan de prak op het gas. Weer op tijd klaar voor Man bijt hond, haha! Robert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hele centrum? Nee joh!! Ons centrum is megagroot!! De supermarkt staat er niet eens op hier ;-)

   Hahaha, ben je toch ook een heerlijk gek mens!!

   Verwijderen
 5. Lollll... ben je zeker dat je die vogel er niet opgeplakt hebt achteraf, hij staat er wel megachique op ;-) Hahaha, je toekomst is in elk geval verzekerd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik lees hier net boven dat je in Ospel woont ... nooit van gehoord hoor maar wel even opgezocht op Google Maps en je woont dicht bij de Belgische grens! Maar jammer genoeg niet aan mijn kant van België :-)

   Verwijderen
  2. Hahaha, ja met photoshop een grote mus zitten knippen/plakken ;-)
   Ik ben zo ongeduldig met foto's/fotoshoppen dat die vogel dan waarschijnlijk tussen een molenwiek terecht was gekomen!! ;-)

   Verwijderen
  3. Oh ja we wonen maar op een paar kilometer van de grens eigenlijk. Als je een goeie rechterarm en een baseball hebt zou je waarschijnlijk zo die bal over de grens mikken. Nee das ook weer te ver denk ik, maar inderdaad maar een tiental kilometers (denk ik!! slechte inschatter). Ai, helaas :-(

   Verwijderen