donderdag 28 november 2013

Achtentwintigste

Phovember - foto 28

Vehicle - Een voertuig of vervoermiddel.

Nou had ik hier van alles wel kunnen neerzetten, mijn fiets, onze auto, de auto (zwarte Camaro uit 1967) die ik als ik groot ben wel zou willen kopen, of een motor die ik wel vet vind (Fat Boy van HD).
Maar mijn oog viel vanmorgen in het WoZoCo op een vehicle dat ik misschien ook nog wel eens mag/kan besturen als ik iets groter dan groot ben zeg maar ;-)

Sommige bestuurders van deze voertuigen hadden in mijn ogen wel eerst een rijlesje nodig gehad, of in ieder geval een lesje qua voorrangsregels.
Ik zie me wel ooit parmantig in zo'n ding rondrijden, het bevordert sowieso de onafhankelijkheid van de mens nog een tijdje als het eenmaal zover is dat ze je rijbewijs invorderen wegens roekeloos rijden met een 45 kilometer autootje ;-)

Voertuig van een  bewoner van het WoZoCo :
©José '13

4 opmerkingen:

 1. Ik zag eerst de foto en dacht uh wat heeft ze nu gekocht? Waar mijn moeder nu is rijdt een vrouw rond op dat ding en je ziet aan haar dat het haar een gevoel van vrijheid geeft. Ze kan gaan en staan waar ze wil.
  Zou ik het willen, ja als ik er aan toe ben ;-)

  Wat is WoZoCo?

  Fijne dag
  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL, nee ik was ook niet van plan er nu al mee te gaan rondrijden ;-)
   WoZoCo = WoonZorgComplex, dat kun je beschouwen als een gebouw met louter seniorenappartementen die op zich nog zelfstandig wonen (net zoals een seniorenbungalow zeg maar) maar waar ze ook hun zorg als die nodig mocht zijn kunnen "inkopen" omdat er ook verzorging en hulp aanwezig is in het gebouw (24/7). Maar die zorg moet je dan zien als thuiszorg, niet zoals het "vroeger" in een bejaardentehuis of iets dergelijks was dat ze per definitie de hele dag bij iedereen gaan kijken of binnenkomen.
   Zelfstandig wonen met het pluspunt dat je ten alle tijden als het nodig is hulp bij de hand hebt.
   Je huurt in feite van de Woningbouwvereniging (dus voor alle "lagen" van de bevolking), en koopt zorg in bij de thuiszorg mits je dit nodig hebt. (hoop dat het een beetje logisch uitgelegd is ;-))

   Jij ook fijne dag!! :-)

   Verwijderen
 2. Wel zorgen dat je dan eerst de stekker uit het stopcontact haalt hé wanneer je ermee vandoor gaat! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, oke, ik zie dat dus meteen in beeld en geluid voor me, stuk uit de muur, de automatische deuren op een froemel.
   Ik zal er aan proberen te denken tegen die tijd!! :-P

   Verwijderen