dinsdag 10 juni 2014

Weekend in een paar pixels

Vrijdag en zaterdag kwam de pakketjesmeneer aan de deur met een paar verrassingen van Uitgeverij de Fontein.
Drie heerlijke thrillers om te mogen lezen en recenseren … blijf het gaaf vinden!!

Het gerecht van Inge Ipenburg (ja al uit en recensie op vorig bericht ;-))
Van Karen Rose – In vertrouwen
en van Julia Keller – Onderhuids  (haar debuut-thriller  en volgens Karin Slaughter een Must-Read!)Ook was het de laatste keer Bambitreffen, waaraan zoon en schoondochter al enkele jaren meedoen … een laatste actie-foto dus (Via de site van Weertdegekste)En 2e Pinksterdag was het even noodweer in ons zuiden, code rood gaf het KNMI zelfs op een gegeven moment.
Aangezien de cookiemonsters van bovenstaande foto ook op het laatste dagje Pinkpop aanwezig waren vond ik het best spannend, normaal gesproken geniet ik altijd met volle teugen van raar weer (zolang er nergens niks ernstigs gebeurt dan!!!)

Een paar lucky-shots, ik bleef maar proberen een bliksem te vangen maar was net iedere keer te laat … nou ja, dan kon ik natuurlijk ook niet getroffen worden of zoals Metallica (op Pinkpop!?) zou zeggen Ride the lightning ;-)

Geniet van je week … hij is zo weer om! X

©José '14

6 opmerkingen:

 1. Supergave foto, s Jose en wat een gewe locatie dig koekiemonster, haha
  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THX!! Locatie? Dat was volgens mij bij Cuijpers op het terrein nog met ons cookie-monster ;-)

   Verwijderen
 2. Bambitreffen ... hahaha ... sorry, ik moet even gniffelen bij die naam :-) Ik ben blij dat uitgeverij De Fontein jouw gevonden hebben, want zo kunnen wij lekker mee genieten van de recensies :-) ene ... wist je al dat mijn mijnheer zo'n pakketjesmeneer is van beroep? Prachtige foto's van code rood!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL, ja dat is op zich een superinitiatief van een motorclub die ieder jaar rondrijden met gehandicapten, maar helaas was dit jaar voor het laatst :-(
   Ben ook megablij met de Fontein!! :-)
   Goh, denk niet dat jouw mijnheer bij ons aan de deur komt, maar wel handig als er post voor jou is, kan hij die mooi zelf afleveren ;-)
   DANK JE!! x

   Verwijderen