vrijdag 11 april 2014

Flevoland

    

Als laatste provincie vandaag het pubertje aller provincies, officieel geboren op 1 januari 1986.
Aan dit gebeuren gaat een heel lange geschiedenis vooraf waar ik jullie niet mee wil lastig vallen c.q. dood vervelen ;-)
En een typisch Flevolands recept?
Ik kan het zo gauw niet vinden, kan je alleen vertellen dat ze in Urk een mega-goeie visboer hebben waar je ook nog eens heerlijk verse visgerechten kunt eten.
Voor het geval je daar per toeval (zoals wij) daar eens in de buurt bent  KLIK-----> Baarssenvisspecialiteiten , nee ik word helaas niet gesponsord!! ;-)
Foto hierboven: Een druilerige, bewolkte dag in Urk, blijkbaar een perfect weertje voor de visvangst ;-)

Natuurlijk had ik hier voor Acda en de Munnik (Paul is afkomstig uit Dronten) kunnen kiezen om ze een laatste eerbetoon te gunnen voor ze uit elkaar gaan na nog een laatste afscheidstour te maken door het land. Maar ja, daar ga je vast nog veel over en van horen tegen de tijd dat ze voor het echie stoppen.

Liever kies ik dan voor een jonkie. Een singer-songwriter die in de band van Ilse de Lange heeft gespeeld.
Bertolf (Lentink) speelt van allerlei instrumenten en is dan ook een echte duizendpoot.
Geen idee hoe jij er over denkt maar ik vind hem een meer dan prettige stem hebben waar ik kippenvel van krijg, dat is voor mij een teken dat het wel goed zit ;-)

Ienemienemutte, omdat ik er meerdere mooi vind …... Cut me loose!©José '14

4 opmerkingen:

 1. Gaaf, zeg kon die gast niet eens, ik zat maar te piekeren daarom koos ik maar voor lowlands haha wie komt er nu ook op het idee met die provincie`s raar mens is dat zeg.

  fijn weekend Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ik zeg niks, maar Wasn't me die voor de provincies ging :-P

   Jij ook fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Yep akkoord wat zijn stem betreft! :-) Urk ... ben ik ook al eens geweest als kind. Ik zou die streek graag nog eens opnieuw doen! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Idd mooi daar, zit je echt ook zo in andere provincies als mijn topografisch-blonde-brein me niet in de steek laat ;-)
   Jij ook fijn weekend!!

   Verwijderen