vrijdag 18 oktober 2013

Aarde


Aarde

Hier hoef ik naar mijn idee niet eens woorden aan te verspillen, hier word ik Sprakeloos van.
Een Aards liedje dat erin hakt qua tekst en bijbehorende beelden.
Ik waarschuw wel even voor de soms schokkende beelden, maar denk daarbij wel dat het realiteit is!!….....................................................

©José '13


6 opmerkingen:

 1. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dit is voor mij dé ultieme song voor je topic. jaren geleden bracht het mij down to earth... met twee benen op de grond en realiserend dat we goed moeten zorgen voor onze aarde in de ruimste zin van het woord. Schitterend lied en indrukwekkende clip!

  Liefs,
  B.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zelfde gedachten, een mooiere/passender Aards liedje bestaat niet inderdaad ;-)
   Dank je!

   Fijn weekend Barbara!

   Verwijderen
 2. Hier gene fan van M, jackson, maar ik heb voor hetzelfde nummer gekozen, want dit was toch wel het ultime aarde liedje wat ik echt mooi vond.

  Fijn weekend Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier kon ook maar 1 liedje bij inderdaad, iets passenders is er niet te vinden ;-)
   Toch is Michael Jackson een klasse apart, dat je er niks aan vind/ of niet zo van houd kan ik me voorstellen, maar zijn genialiteit qua muziek is onomstreden ;-)

   Fijn weekend Yvon!

   Verwijderen
 3. Ik denk spontaan aan dit liedje: http://www.youtube.com/watch?v=reGlno9aUpw - Within Temptation met Mother Earth.
  Het ligt me nauw aan het hart dit onderwerp en voor de moment ben ik me ook in verschillende toestanden aan het opwinden, hoe mensen met onze Moeder Aarde omgaan. Ik ga dus niet uitwijden of ik moet hier nog een uur zitten tikken en morgen gaat het vast weer beter met de bijhorende chaos in mijn hoofd hieromtrent. En btw, fijn dat ik je aanzet tot creatief gedrag met bolletjes wol ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, jaaahhh! Daar had ik niet eens aan gedacht,alleen al als Sharon haar strot met haar doordringende stem opentrekt krijg je al kippenvel en de clip is mysteriously mooi!!
   Ik zou zeggen schrijf het eens van je af in een blogbericht ;-) Het is ook niet te filmen wat er allemaal gebeurt, en dan denk ik nu zomaar aan de onnozele discussies over zwarte pieten momenteel, alsof er op de wereld niets ergers gebeurt. Schandalig .....
   Ik heb al heel wat lapjes af, zal ze eens aan elkaar maken en een foto maken. (Niet te veel van voorstellen!! :-P )

   Verwijderen