vrijdag 4 juli 2014

ZomersJuli en Augustus – DE zomermaanden bij uitstek.
Daarom de komende 2 maanden op de muzikale vrijdag van allerlei dingen die met buitenleven te maken hebben.
Keywords waarmee je natuurlijk alle kanten op kunt gaan die jouw (mijn ;-) ) muzikale brein maar willen. Of het nou om een liedje gaat, een zanger/zangeres, een band of een album of het gevoel dat dat bepaalde woord jou geeft qua muziek. Iedereen heeft wat dat betreft iets unieks, zijn eigen smaak en beleving …. hoe divers kan muziek zijn?! Heel divers dus ;-)

Deze week: #Buiten

Vaak zet ik dus neer wat mij als allereerste te binnen schiet, het is tenslotte een gevoel, reageren op een woord maar dan in muzieknoten ;-)
Dus deze week buiten, en aangezien mijn hersens vaak al meteen in een vertaalmodus schieten en in het Engels verder denken (ja ook ik heb een aantal tics, and proud of it ;-)) was het eerste waar ik aan dacht er eentje die eigenlijk niet eens met buitenleven op zich te maken heeft, maar eerder een schandaal in Amerika, over the top 'uitgemolken' in de media natuurlijk zoals alleen Amerikanen dat kunnen.
Ik weet zeker als je de clip ziet dat je meteen weet waarover ik het heb, en als ik de naam George Michael noem zal er ook wel een kwartje vallen denk ik.
Hij wou ook graag naar buiten, maar eindigde alsnog ergens binnen ;-)
Door de ophef die dat opleverde maakte hij een nummer en een hilarische clip die het absurde van de situatie alleen nog maar meer benadrukte, ik hou daar wel van …. zelfspot die hem tevens een supergrote hit opleverde. Win – win situatie ;-) en een lekker zomers deuntje op de koop toe!

George Michael - Let's go outside :Geniet van de zomer!!
En alles wat daarbij hoort....

©José '14

9 opmerkingen:

 1. Wat een leuke idee! OMG dit nummer heb ik grijsgedraaid, de clip is hilarisch en het nummer ijzersterk. Mmmmm.... maar eens even kijken of het ook op Spotify staat nu dit liedje gelijk in mijn hoofd zit ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow die staat vast op Spotify Sandra, hij heeft in ieder geval veel gevoel voor humor inderdaad ;-)

   Verwijderen
 2. Goed omschreven Josè, op de foot staat een geel puntje wat is dat? zoiets valt mij dan weer op heb vaak meer oog voor zoiets dan voor letters, sorry.
  helaas dit is echt niet mijn nummer heb totaal ook niets met die gast.

  Sunny day, Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL, je weet dat ik zomaar wat klik op mijn telefoon qua foto's maken, lucky shots met een beetje extra in dit geval.... geen idee wat dat gele ding is, het ging me (toen) om de felheid van de stralen volgens mij - een Instagrammertje ;-)

   Verwijderen
 3. Héhéhé, ik had deze nog nooit gezien. Alléé mijn cultuurgehalte is weer op peil! En hup, nu naar buiten ... ECHT naar buiten :-) onkruid trekken, tsssss :-) Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! ;-) Oh, trek ze!! Na hard werk wel gaan genieten :-)

   Verwijderen
 4. Wat grappig Yvon dat gele bolleke daar viel ook gelijk mijn oog op...Jaaaa buiten daar is het nu goed toeven X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eerlijk gezegd heb ik nu wel steeds de neiging om met mijn muis naar dat gele bolletje te gaan en dan te klikken .... pff, thx dames :-P

  BeantwoordenVerwijderen