dinsdag 27 september 2011

Sandra Brown – De confrontatieWanneer Sayre Lynch hoort dat haar broer Danny zelfmoord heeft gepleegd, breekt ze haar gelofte om nooit meer naar Destiny terug te keren, het stadje waar ze is opgegroeid. Na de begrafenis wil ze meteen vertrekken, maar in plaats daarvan raakt ze verstrikt in het web dat haar tirannieke vader Huff Hoyle, de directeur van de ijzergieterij, heeft gespannen.
Sayre merkt al snel dat er niets is veranderd. Haar vader en haar oudere broer, Chris, zijn nog even sluw als altijd. Maar nu hebben ze een nieuwe compagnon in de misdaad, een uitgekookte advocaat, Beck Merchant genaamd. Al spoedig komt Sayre in nauwer contact met Beck en raakt ze ervan overtuigd dat er zich in Destiny sinistere zaken afspelen. Als ze wil uitzoeken wat er werkelijk met Danny is gebeurd, stuit ze op geheimen van tientallen jaren verborgen pijn en woede...

Ik denk dat ik het eerder een spannende roman vind dan een thriller eerlijk gezegd, maar desalniettemin een heerlijk boek!
Een verhaal over een familie die door de vader tot uitersten werd gedreven.
Ieder karakter zijn eigen rugzakje vol herinneringen, woede, angst en pijn.
Voor de vader en zijn oudste zoon bestaat alleen maar macht en geld. Ze schuwen helemaal niets om die macht te behouden.
Een boek met een paar verrassende wendingen. De moeite waard om te lezen dus;)

©José '11

2 opmerkingen:

 1. Ik heb een tablet besteld waardoor ik straks al deze boeken kan downloaden. Heb er nu al zin in.
  Groetjes Bianca

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Bianca : Ik kan me voorstellen dat je daar al zin in hebt! Geloof dat ik me suf zou downloaden als ik er een had. Een tab is volgens mij wel handiger dan een E-reader, die is wat kleiner, dus meer "turen".
  Maar er gaat "in the end" niks boven de geur van echte boeken lijkt me.
  Benieuwd hoe hij je gaat bevallen! Ik wacht een uitgebreid verslag af;)

  BeantwoordenVerwijderen