zaterdag 6 augustus 2011

James Patterson

Het zesde slachtoffer:

Volgens Bol:
Inspecteur Lindsay Boxer en haar nieuwe partner krijgen te maken met een maniak die de straten van San Francisco onveilig maakt. Op klaarlichte dag worden kinderen samen met hun nanny"s ontvoerd. Nog angstaanjagender is echter dat de ontvoerder vervolgens geen losgeld eist. Terwijl het complete politiekorps de jacht opent, moet Lindsay nog een andere zaak zien op te lossen. Een van haar vriendinnen uit de Women"s Murder Club is het slachtoffer geworden van een gewelddadige overval en vecht in het ziekenhuis voor haar leven. 


  Zevende hemel:

Volgens Bol:
San Francisco wordt opgeschrikt door een reeks brandstichtingen met fatale gevolgen. De slachtoffers hebben één ding gemeen: het betreft allemaal rijke, succesvolle, getrouwde stellen. Vier koppels zijn inmiddels overleden en brigadier Lindsay Boxer is vastberaden om de moorden een halt toe te roepen. In haar zoektocht naar de moordenaar staat ze niet alleen. Met de hulp van haar vriendinnen van de Women's Murder Club – Yuki, een overwerkte officier van justitie, patholoog-anatoom Claire en Cindy, verslaggeefster van een belangrijke krant – moet Lindsay alles op alles zetten om de koelbloedige seriemoordenaar te stoppen. 

  
Zoals je ziet zijn dit deel 6 & 7 van de serie The Women's Murder Club.
Ik hoef er eigenlijk niks meer bij te vertellen, ze zijn allebei weer steengoed geschreven.
Als je de serie ooit wil gaan lezen zou ik bij het 1e deel beginnen.
Overbodige info denk je nu?
Tja, maar niet als je zo'n chaoot als mij bent die bij het derde deel begon. Het is allemaal wel afzonderlijk te lezen hoor, daar niet van, maar het leest gewoon fijner als je bij het begin begint zeg maar.
Ik zet er even een link bij naar Wiki, daar staat alles wat James Patterson ooit heeft geschreven keurig geordend, wel zo makkelijk;)
Waarom hadden we vroeger op school nog geen Wiki of Google trouwens? Of überhaupt internet? Het zou ons heel wat tijd en ergernis hebben bespaard denk ik.
Te vroeg geboren, dat zal het dan wel zijn.
Pfff, dat klinkt ineens oud! 
Of in ieder geval jong belegen;)

James Patterson <---- Klik

©José '11

4 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de link. Deze schrijver lijkt me meer dan de moeite waard. Ik heb hem bij mijn favorieten gezet... Dan kan ik altijd nog eens terug kijken!!

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog nooit wat van Patterson gelezen, misschien moet ik dat toch maar eens gaan doen. En dan zal ik dan maar beginnen bij deel 1.

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kende deze schrijver nog niet. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Morgen naar de bieb om te kijken of ze deze hebben liggen.
  Groetjes Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Toos: Graag gedaan. Handig zo'n favorietenlijst, ik sla ook van alles op.

  @Kim: Hahaha, ja inderdaad wel zo slim, alhoewel je ze echt afzonderlijk kunt lezen hoor!

  @Bianca: Misschien ben ik wel TE enthousiast en vind jij er niks aan;) Hij leest in ieder geval heel lekker weg!

  Dank dames!

  BeantwoordenVerwijderen