woensdag 3 augustus 2011

Erica James – SchaduwlevenBeschrijving volgens Bol:
Lydia woont al jaren in Venetië, waar ze zich thuis voelt. Op een dag wordt ze totaal van haar stuk gebracht door een gezicht in de menigte. Dit brengt het vreselijke geheim weer naar boven waarvan ze geloofde dat ze het diep begraven had. Lydia zal uit de schaduwen van haar beschutte leven in Italië moeten komen om in Engeland haar verleden onder ogen te zien.

Wow, weer zo'n op-de-kop-tikkertje waar je U tegen zegt!
Het meeslepende verhaal van Lydia en haar zusje Valerie. Tragisch en aangrijpend.
De schoonheid van Venetië, Lydia's veilige thuishaven. Het thuis dat ze zo voorzichtig en doortastend voor zichzelf heeft opgebouwd.
Totdat een spookbeeld daar plotseling verandering in lijkt te brengen.
Een verhaal in heden en verleden, op een prachtige manier geschreven. Een boek dat je vasthoudt, geen moment verveelt en je emotioneel meetrekt door Lydia's leven. Een leven vol hoop, wanhoop, angst, liefde, pijn, verdriet, kortom alles wat een boek verheft tot een geweldig boek.
Ik vond het zeer zeker de moeite waard, een schrijfster die raakt door ogenschijnlijke eenvoud, maar in feite heel erg trefzeker en overrompelend is.
Aanrader dus!!

©José '11

2 opmerkingen:

 1. Alweer zo'n aanrader!!
  Met mijn leestempo kan ik nog wel even vooruit. Mijn kaartjes maak ik tussen de bedrijven door. Steeds kleine beetjes als ik weer een ingeving krijg. Daar kan het dus niet aan liggen.
  Dus wat minder achter de pc, misschien zal het dat wel zijn...

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Toos: Hahaha, sorry soms ben ik iets of wat TE overenthousiast volgens mij, maar was wel echt mooi!
  PC slokt inderdaad wel eens ongemerkt veel tijd op, maar wel een leuke bezigheid;)

  BeantwoordenVerwijderen