woensdag 1 april 2015

Hulp gezocht!
Gisteren kreeg ik een mailtje van Bart – student aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen.
Als afstudeerproject is hij bezig met een onderzoek en nu quote ik even de mail:

'Mijn naam is Bart Bouwman en ik ben een student aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zit ik in mijn afstudeerjaar en ben ik bezig met een afstudeeronderzoek. Voor deze opdracht ben ik aan het onderzoeken of hobbyisten behoefte hebben aan een online platform. Dit online platform is bedoeld om vragers en aanbieders van hobbycreaties samen te laten komen. Via dit online platform kunnen zij onder andere in contact met elkaar komen, tips en interesses delen, hobbycreaties kopen/verkopen en evenementen/activiteiten promoten. Kortom een platform speciaal voor de hobbyist.
Om er voor te zorgen dat dit platform inspeelt op de wensen en behoefte van de doelgroep heb ik een enquête opgesteld met 24 vragen.
Mijn vraag hierbij is of u deze enquête : KLIK  kunt invullen en zo mogelijk kunt verspreiden via uw hobbynetwerk. Dit neemt ongeveer 2 á 3 minuten tijd in beslag. Wanneer er behoefte aan is, kunt u aan het einde van de enquête aangegeven of u op de hoogte wil blijven van de uitslag van dit onderzoek. Deze enquête wordt anoniem ingevuld.
Alvast bedankt! '


Mijn vraag aan jullie is dus of je a.u.b. even een paar minuten over hebt om de enquête in te vullen en Bart te helpen zijn onderzoek te voltooien! En ik weet dat bloggers het sociaalste volk op aarde zijn – doe je best! ;-)

Geheel vrijblijvend en anoniem dus, kleine moeite – groot plezier.
RT = Lief voor de twitteraars onder ons!

Namens Bart – Alvast bedankt!!


Groetjes José en een fijne dag!

6 opmerkingen: