vrijdag 15 februari 2013

Dag 30


Dag 30
Je favoriete liedje van exact een jaar geleden. (Claudia de Breij)

Gadver, alweer de laatste dag van de challenge.
En ik moet eerlijk bekennen dat ik het meer dan geweldig vond om te doen.
Zoveel -leuke, goeie, adembenemende, aangrijpende en noem het maar allemaal op-songs kwamen voorbij, of spookten in ieder geval door mijn hoofd. De keuze is reuze zeggen ze ooit, nou dat is met muziek natuurlijk ook inderdaad waar.
De speciale vragen gaven ieder op zich al megaveel voer of aanleiding tot het plaatsen en bedenken van een bepaald liedje. Het ene moment is het andere niet en kan heel erg wisselen qua tijdstip of datum van vragen. Zoveel moois dat ik dus niet heb gebruikt of zelfs maar aan heb gedacht, dat is jammer eigenlijk.
Ook liedjes die ik bij anderen zag en hoorde, waarvan ik sommige niet eens kende (muzikale opvoeding noemde ik het;-)) lieten me terug gaan in gedachten of herinneringen, geweldig!!

Denk dat ik zelf maar een lijstje ga maken of sowieso 1 keer in de week een muziekdag met bijbehorend clipje en hersenspinsel ga fabriceren.
Een vaste muziekdag?
Misschien een idee om swingend/rockend/zingend/headbangend/vrolijk, of whatever je maar kan bedenken, het weekend in gaan.
In navolging van 3FM het FreakyFriday-gevoel behouden.
Muziekfreaks on blogger of zoiets, ik roep maar iets.
Een idee is altijd welkom, ik hou wel van een uitdaging!!!

Tevens dank voor al jullie mooie reacties, en gelukkig, smaken verschillen, maar ik vind het toch bijzonder om te lezen hoe anderen over een muziekje denken, of hoe ze iets interpreteren.

Maar ik dwaal af, of eigenlijk ook weer niet.
Een liedje van exact een jaar geleden, al zal het niet op de dag af een jaar geleden zijn.
We renden met verschillende mensen 30 dagen door onze eigen muzikale hoogtepunten en dieptepunten soms.
Dit nummer werd door Gerard Ekdom helemaal suf gedraaid en al zet ik het een miljoen keer (beetje overdreven;-)) op repeat, ik blijf het een fantastisch nummer vinden.
Terwijl ik dit zit te schrijven heb ik het al weer tig keer geluisterd, niet dat ik zo sloom typ, maar om af en toe tussendoor te luisteren en te genieten.

Dus heb je een muzikaal idee of uitdaging, Keep me running!! (oftewel houd me draaiend, qua muziek dan in dit geval;-)).

©José '13
en dan nog ff de Ekdom-playback-versie;-)


2 opmerkingen:

 1. Jammer dat aan alles ene eind komt en inderdaad misschien een keer per week ene vraag bedenken voor ene muziekopdracht. Wat ene geweldige zangeres is dit heb er nog nooit van gehoord, beide verzie`s zijn goed te beluisteren maar de eerste heeft mijn voorkeur

  groetjes yvon (die nog 1 dag doorloopt)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad jammer ja!! *trekt pruillip*
  Mooie stem heeft ze , ik vond haar wel een klein beetje in de richting van Sade komen, ook zo'n mooie stem!

  Ekdom vind ik altijd wel komisch als ie van die rare playbacks doet;-)

  Benieuwd naar je laatste!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen