maandag 3 december 2012

#Sterrenstof - Moon vs. Earth


Zitten knoeien met acrylverf en schelpenzand, maar het resultaat is best komisch al zeg ik het zelf ;-)
Paar detail-foto's : 

Al een tijd geleden was ik hier aan begonnen, maar mijn knie heeft nog steeds niet veel zin om mee te werken dus beetje bij beetje heb ik hem uiteindelijk toch af (op de vernis na).
Krijg er zo'n beetje een "E.T. phone home" gevoel bij ;-)

Leuk om te doen dat schilderen, maar ik blijf echt "down to earth", ben nou eenmaal geen tekenaar.
Fijne week allemaal en voor diegenen die de Sint een warm hart toedragen - een fijne pakjesavond!

Doek - en tekst ook natuurlijk:
©José '12

8 opmerkingen:

 1. Wat een creativiteit, Jose. Het resultaat is echt bijzonder.

  Fijne avond,
  B.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Barbara! Foto is ook niet echt duidelijk, het ziet er idd wel komisch uit;-)

   Verwijderen
 2. Het schilderij is schitterend geworden jose, mooi kleurgebruik. Dit kan ik dus weer niet, dus ieder zijn ding zeggen we maar.

  groetjes yvon

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. THX Yvon, maar tuurlijk kun jij als creatieveling dat ook! Ik heb ook nooit geschilderd en ben maar klakkeloos met kliederen begonnen een paar maanden geleden, tekenen kan ik al helemaal niet trouwens;-) Maar is wel een heel leuke bezigheid moet ik zeggen!

   Groetjes terug!

   Verwijderen
 3. Wat gaaf José, echt heel apart hoor, zo zie je maar wat een beetje zand allemaal kan doen , maar heb je dan straks geen last bij het vernissen dat het zand meekomt? of zit alles er helemaal doorheen?

  Ik wens je alvast heel veel sterkte met je knie en een fijn weekend , hopelijk met nog wat nieuwe sneeuw.....lieve groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had al eens zitten googlen maar ik kan het beste een vernisspray gebruiken volgens mij anders trek je inderdaad het zand mee met gewone vloeibare vernis. Spuitbussen zijn er ook in mat en glans zag ik.
   Ik had eerst de verf aangebracht en op de natte verf het schelpenzand, toen meteen de hete föhn erop gehouden en het meeste smolt er meteen in.
   Knie is gelukkig al minder pijnlijk, lopen gaat best goed alleen stilstaan en erop steunen is nog niet zo prettig. Maar komt wel goed ;-)
   Hier regent het een beetje nu dus sneeuw smelt geleidelijk denk ik.

   Nog een fijne zondag!!

   Verwijderen
 4. Nou, knoeien??? Het resultaat mag er wezen. Bijzonder mooie kleurnuances heb je erin gebracht. En je hebt er met de close-ups een echt zoekplaatje van gemaakt...

  Gr,
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja was echt wel een geknoei hoor Toos ;-) Dat zand lag overal waar het niet hoefde te zijn, ik was in het begin wat royaal met dat zand. Maar al doende leert men;-)
   Ik vind hem ook wel gaaf geworden, al moet ik zeggen dat het er in het echt wel wat beter uitziet qua kleuren dan op foto.
   Meteen een spelletje van gemaakt met mijn zoekplaatje, hoe houd je je lezers bezig;-)

   Dank je wel en jij ook nog een fijne zondag!

   Verwijderen