zondag 5 juni 2011

"Ons Paradijs"

Je hoeft (in ons geval tenminste) niet ver te gaan om je in het paradijs te wanen.
We waren met onze familie in een fantastische tuin in Someren, waar we heel erg hartelijk werden ontvangen door Anita en Theo Nijssen, met recht hebben ze het “Ons Paradijs” genoemd.

Een prachtig ontworpen tuin (door Anita zelf) met achter iedere haag een nieuwe verrassing, elk hoekje en plekje zijn eigen verhaal.
De enthousiaste Anita wist met haar verhalen over het ontstaan en de achterliggende gedachten bij ieder plekje ons allemaal te boeien, maar ook over het materiaal dat ze allemaal gebruikt en hergebruikt hebben in hun tuin, je fantasie wordt meteen geprikkeld. 
Petje af daarvoor trouwens, want het is niet iedereen gegeven om tegen een kudde vreemden zo duidelijk en op een volslagen natuurlijke manier je verhaal te vertellen.
En dat het niet zomaar een huis-, tuin- en keukenontwerp is blijkt wel uit het feit dat ze zelfs verschillende prijzen heeft gewonnen met haar ontwerpen.
Een van haar ontwerpen wordt namelijk uitgevoerd op de Floriade in Venlo in 2012!
Dan ben je toch echt super goed bezig lijkt me zo.

Het was een stralende, zonnige dag en we hebben genoten van al het moois.
Ik heb een paar foto's gemaakt, maar die doen absoluut geen recht aan al het fraais dat we gezien hebben, maar ja ik ben ook niet zo'n fotograaf, dat scheelt;)
Ik zet er ff een link bij van hun site, ze hebben trouwens 18 + 19 Juni open dagen, misschien een goeie tip als je van tuinen, groen, en fleurige geurende bloemen houdt.... oh ja, de haan vond ik ook indrukwekkend:)

Site van "Ons Paradijs"   <--- klik
©José '11


Een paar mooie plekjes.....


3 opmerkingen:

 1. Heel mooi, die haan maakt het echt af :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige hoekjes......en ja, die haan is ook geweldig....
  Groetjes Bianca xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Marja: Het was inderdaad een echt baasje!! ;)

  @Bianca: Ik vond vooral ook het hergebruiken van materialen geniaal! Contrasten maar toch een mooi geheel...

  BeantwoordenVerwijderen