vrijdag 18 september 2015

L van Liefde …

                         Bron:  (Pinterest) 


 
L van Liefde …

#MuzikaleLiefde op deze herfstachtige vrijdag.

Liefde, iets dat iedereen nodig heeft in welke vorm dan ook.
Het aantal liedjes dat over liefde gaat is natuurlijk gigantisch, iedere zichzelf respecterende artiest heeft er wel iets mee. Dan is het voor mij “gewoon” een kwestie van ienemienemutte (denk je zeker :-P)
Mooi niet! Ik kies een band die naar mijn idee te weinig gewaardeerd wordt omdat het allemaal teveel van hetzelfde zou zijn terwijl ze tal van prijzen in de wacht hebben gesleept en op meerdere vlakken muzikale projecten hebben gedaan. Ook schuwen ze het niet om een “verbintenis” aan te gaan met andere artiesten waarvan je op het eerste oor zou zeggen, jeetje dat werkt voor geen meter samen – maar dat doet het dus echt wel. Praat ik weer in raadsels? Ik heb het over Linkin Park, niet echt in een hokje te stoppen maar ik houd het voor het gemak dan maar op alternatief of post-grunge zo je wil.

Meerdere favorieten heb ik van hun maar aangezien we het ook over liefde hebben vind ik mijn keuze wel goed passen. 
Liefde in vele vormen, maar wat als je je gesmoord voelt in een relatie? Dat je zo niet meer jezelf kunt zijn en altijd maar probeert het alleen maar perfect te doen of voor mijn part perfect te zijn voor die ander? Of dat nou in relatie met een partner – vriend of vriendin of zelfs een ouder – kind relatie is. Op een gegeven moment hou je het waarschijnlijk niet meer vol om steeds maar aan een ideaalbeeld te voldoen en raak je geen grond meer, ben je alleen nog maar oppervlakkig jezelf. Dat lijkt me heel erg frustrerend, nooit jezelf te kunnen zijn in een relatie.
Op een gegeven moment zal dit jezelf steeds meer tegen gaan staan en je het gevoel geven niet eens meer normaal te kunnen ademhalen …

In the end (<---- klik, woordgrapje ;-) zul je dus gevoelloos worden voor gevoelens en daar gaat dit liedje over ….

(Ken je Numb/Encore met Jay-Z ook? Ook gaaf! ----> KLIK  )

Geniet van je weekend en laat je niet ondersneeuwen, want zoals Chris Cornell van Audioslave altijd zingt :
 (klik ------->) Be yourself!! X
(Zomaar 4 kadootjes voor je verwerkt deze week, enjoy ;-))

©José september 2015

4 opmerkingen: