dinsdag 20 november 2012

LappenmandGoedemorgen allemaal,

Het is niet zo dat ik geen zin heb om bij jullie te komen lezen of rondsnuffelen of dat ik sprakeloos ben in de zin van geen commentaar of reactie kunnen verzinnen.
Ben even "van de leg" momenteel.
Beetje lomp geweest en mijn knie flink gestoten (2 weken geleden), er natuurlijk, eigenwijs als ik ben, niet mee naar de huisarts gegaan in eerste instantie en maar gewoon door gelopen waardoor het steeds meer pijn ging doen. Vorige week hem zoveel mogelijk ontzien en vrijdag het weer verprutst door teveel te belasten. Lomp is lastig;-)
Gisteren toch maar even naar laten kijken en nu blijkt er dus een spieraanhechting van het kniekapsel te zijn gescheurd of ingescheurd, hoe dat ook mag heten. Omdat de pijn wel al minder was weer kan ik hem tot aan de pijngrens iets belasten en voor de rest inzwachtelen en pijnstillers en "mijn poot stijf houden" - buigen doet pijn namelijk.
Aangezien mijn pc boven staat en de trap "killing" is ben ik dus niet zoveel online.
Maaaar alles komt goed, geduld hebben (pffff......) en niet overbelasten. #Bummer ...

Wens jullie een fijne week/weekend en meteen maar een volgende week;-)  en ik kom snel weer langs.

Groetjes.....

José6 opmerkingen:

 1. Wat naar josé , heel veel beterschapsknuffels van mij, ik hoop dat je snel weer op de been bent

  Groetjes Coby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Coby!
   Lopen gaat al steeds beter, moet alleen geen onverwachte beweging maken want dan schiet de pijn er weer doorheen. Maar komt goed;-)

   Verwijderen
 2. Jeetje Jose, en ik maar denken dat je een stilte moment had, had je wel maar het was een verplichte. Vervelend joh, en ik neem aan dat je bed bovenstaat? dan kan ik me voorstellen dat je blij bent als je eenmaal boven bent. Doe rustig aan, klinkt een beetje gek in dit geval maar het goed bedoelt. Pas goed op jezelf en heel veel sterkte.

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL, ja mijn bed staat inderdaad boven, daar knalde ik dus tegenaan toen ik midden in de nacht van de badkamer af kwam, half slaapdronken. Denk dat ik maar schuimrubber rondom de poten ga draaien;-)
   Ik heb niet zo snel stille momenten, daarvoor gaat er teveel door mijn brein altijd :-P
   Dank je wel Tanja!!

   Verwijderen
 3. Nou, José, wat vervelend.Ik had je eigenlijk niet zo gemist, maar dat lag meer aan mij, dan aan jou. Ben zelf even wat minder op de blogs van mijn medebloggers wezen kijken. Ik wens je héél veel beterschap en laat je maar eens lekker verwennen!!

  groetjes,
  Toos

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Toos! Gelukkig helpt iedereen me met dingen die niet zo lukken inderdaad. Dan besef je pas dat je altijd alles zo op de automatische piloot doet, bijvoorbeeld in een auto stappen, dat gaat dus niet nu, moet ik mijn knie teveel buigen. Voordeel is dan wel dat je niet met boodschappen hoeft te zeulen;-)
   Maar is wel irritant. Een keer niks MOETEN is best fijn, maar niet alles KUNNEN of MOGEN is vervelend.
   Maar komt wel goed, geduld is een schone zaak (maar niet mijn sterkste punt).

   Verwijderen