vrijdag 27 mei 2016

15 Minutes of fame ….15 Minutes of fame ….

Op deze #MuzikaleVrijdag ga ik even een bekentenis doen, een afwijking, een rare gewoonte.
Niets wereldschokkends – tenminste dat is dan weer mijn mening – maar jij zou het zomaar een achterlijk iets kunnen vinden.
Je hebt van die tijden dat je hoofd vol loopt, dat je van het kastje naar de muur rent en vice versa. Dat je even van voren niet weet wat je van achteren aan het doen bent. Dat je door allerlei dingen en zorgen voor en om mensen die je dierbaar zijn nogal eens geestelijk vermoeider bent dan lichamelijk. Shit happens denk je dan en je gaat gewoon door, alles komt goed …
Nu heb ik dan toch van mezelf eens een analyse gemaakt en de dingen waar ik zen van word eens onder de loep genomen.
Nou halleluja! Eyeopener! Een boek lezen! Maar dat wisten jullie waarschijnlijk al ;-)
Wegdromen in een wereld die niet de jouwe is daar word ik op zich alweer een beetje mens van. Maar wat ik blijkbaar eerder onbewust deed en nu met regelmaat mezelf op betrap?

Als ik een boek lees en alleen thuis ben dan zet ik als “achtergrondmuziekje” (bij wijze van spreken) de tv aan op het kanaal van 24Kitchen!
Godsamme het moet niet gekker worden. Op de een of andere manier word ik daar relaxt van en pik zo hier en daar ook nog wat tips and tricks op. Het geklop en ge-chop, de snufjes van dit en dat en hier en daar en een scheutje van het een of ander … gewoon niet normaal hoe rustgevend dat werkt op mij. Waarschijnlijk ook omdat ik graag kook, en eet natuurlijk ;-)
En wat een hoop leuke programma's hebben ze daar trouwens op dat 24Kitchen, niet ter promotie hoor, maar ik hou er wel van! Nou ja, boeiend zul je denken. 
What the heck heeft dat met muziek te maken! Nou ja zeg, vandaag alles dus!! Want wie is er vandaag jarig namelijk?
Nou? Nou? Weet je het niet!?! Shame on you!! :-P
The naked chef himself! Jamie Oliver wordt vandaag 41 jaar.
(Ik zei toch dat ik je met nutteloze feiten zou gaan bestoken op de vrijdagen ;-))

Jamie Oliver – ongeveer 16 kookboeken al op zijn naam en talloze tv-series waarin hij het makkelijke koken promoot. The simple life op een lekkere manier.
Een van die tv-dingetjes is Jamie's 15 minutes meals en daar word ik dus extreem blij van. Nog niet eens van de recepten, nee joh ben je helemaal betoeterd! Het muziekje dat onder de leader is gezet, daar word ik altijd razendblij van. En ik hoop dan ook dat jij (lezer mijner chaotisch blog) daar evenveel energie uithaalt als mij. Dus relax – ogen dicht en oren wijd open – enuuh, probeer maar eens stil te blijven zitten ;-)

(Dit liedje gaat trouwens niet over een buffel hoor, maar buffalo stance is een pose, een manier van hoe je staat. Beetje stoer overkomen voor gevorderden zeg maar – 2e nutteloze feit;-))

Geniet van het beloofde zonnige weekend en heb je een BBQ toevallig? Op 24Kitchen – de site – vind je talloze lekkere recepten @ your service ;-)

©José mei 2016

4 opmerkingen:

 1. Glimlach bij jouw verhaal:-)

  Mooi weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dank je wel Hilly!
   Fijne week voor jou - aangezien het weekend net voorbij is ;-)

   Verwijderen
 2. Een zalige opwijking noem ik dat ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. LOL, dat klinkt altijd beter inderdaad - een opwijking! ;-)

   Verwijderen