vrijdag 6 september 2013

Eargasm
Op 6 september 2001 liet de band Earth, Wind and Fire weten dat ze opnieuw zou gaan toeren, het zou hun dertigste tournee zijn door Amerika .... en ze werden gesponsord door Viagra. 
Van welk van hun liedjes krijg jij een "oorectie" ??!!


Nou, de keuze is reuze met al die knijters!! Makkelijk zou zijn om September te kiezen, zeker de moeite waard, maar toch absoluut niet mijn favoriet.
In mijn levendige brein vol letters, woorden, klanken maar voornamelijk fantasie komt meteen een tekst naar boven die me aanspreekt, die me mee laat drijven op melodieuze tonen vol warmte waardoor je de power voelt dat je dromen kunnen uit komen zolang je in jezelf gelooft.Every man has a place
In his heart there's a space
And the world can't erase his fantasies
Take a ride in the sky
On our ship fantasii
All your dreams will come true, right awayIk kan de hele tekst wel ff neerzetten (ja die ken ik uit mijn hoofd, geen idee of ik daar trots op moet zijn btw ;-) ) maar beter is het om gewoon te luisteren en te genieten …. en te dromen natuurlijk!!! 

©José '13


 

4 opmerkingen:

 1. After the love has gone! Wil ik in aktie komen, dan liever Boogie Wonderland...b.v. om de afwas in 2 minuten klaar te hebben, heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja die vind ik ook mooi!!
   En voor Boogie wonderland moet je vandaag bij Yvon zijn zag ik net ;-)

   Verwijderen
  2. dat wilde ik ook net zeggen hahaha,

   Maar jou keuze is ook schitterend, maar de mijne was iets swingerder en ik meen ook nog steeds dat dat liedje bij mijn zus op de platenspeler lag, zal haar dat eens vragen, maar E,W & F is niet mijn favoriete band haha

   Verwijderen
  3. Ze hebben een hele pallet leuke classic-meezing-swing-liedjes, daar hou ik wel van ;-)
   Ging me bij deze ook niet echt om het swingende, maar de lyrics zijn gewoon helemaal geweldig! :-P

   Verwijderen