dinsdag 22 november 2011

Top 2000
Ik zag bij Toos haar lijstje van de Top 2000 van Radio 2.
Super moeilijk vind ik het altijd om dan "maar" 15 nummers te kiezen uit miljoenen mooie songs.
Zelfs de vrije keuze biedt dan niet echt uitkomst met 5 stuks.
Het is dan echt een kwestie van toevoegen en weer verwijderen, toevoegen en toch maar weer weg klikken, en dan ben je in feite pas bij de A en dan moet je nog 25 letters, en niet te vergeten diegenen die met een cijfer beginnen in hun naam.
Al met al dus een hels karwei, maar wel leuk om te doen. Vaak krijg je dan ook nog een "Ohhh jaaa!" gevoel en ga je weer zoeken op YouTube... maar ik heb er tenslotte toch een paar gevonden die ik dan weer net toevallig op het moment van invullen wel in de lijst vond passen. Neemt niet weg dat als ik hem nu weer zou invullen er een heel andere lijst tevoorschijn zou komen,  ligt aan mijn "mood" waarschijnlijk.
Behalve Pearl Jam ..... die hoort er sowieso in voor mij.
Komt ie dan: 

*Pearl Jam - Alive
*Pearl Jam - Black
*Chris Isaak - Wicked game
*Clash - Should I stay or should I go
*Coldplay - Lost
*Cure - A forest 
*Garland Jeffreys - Hail hail rock 'n roll
*Isley Brothers - The highways of my life
*Mary J. Blige - No more drame
*Paul Weller - You do something to me
*Radiohead - Creep
*Sting - Fragile
*B.B. King - The thrill is gone
*Stealers Wheel - Stuck in the middle with you
*Metallica - Sad but true
Vrije Keuze:
*Alice in chains – Would ?
*Alicia Keys - Unthinkable
*Stone Sour - Through the glass
*Stone Temple Pilots - Plush
*Puddle of Mud - Blurry 

En voor de rest parkeer ik af en toe wat op mijn  YT-Channel , als ik daar tenminste aan denk ;)

©José '11 
5 opmerkingen:

 1. Inderdaad super moeilijk!! Ook ik heb steeds weer verwijderd en toegevoegd. Telkens als ik verder scrolde, inderdaad een o ja, die is er ook nog! Mijn lijst zou er nu ook heel anders uitzien. Sterk afhankelijk van je stemming, denk ik ook ...
  Volgend jaar weer nieuwe keuzes!

  Groetjes, Toos

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Toos: Nieuwe keuzes, maar ik betrap mezelf erop dat ik toch vaak bij dezelfden ongeveer uit kom, dat zullen dan wel super goeie classics zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie muziekkeuze heb je Jose, sommige nummers zijn ook mijn favorieten. Ik vind zo veel verschillende soorten muziek mooi, het ligt altijd aan de stemming waar ik in verkeer.

  Fijn dat je mijn nieuwe blog hebt gevonden, ik had het jammer gevonden als ik je was kwijtgeraakt. Ik waardeer je reacties altijd heel erg omdat jij ook dieper leest net zoals ik!

  Liefs
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Muzikale lekkerbek! Tja, zo wordt de goegemeente bezig gehouden...ik denk dat ik het ook supermoeilijk vind. Een vriend van mij was vroeger dj, die draaide zijn favoriete muziek elke zondagmorgen...lijkt me ook wel wat, al zal dat technisch ook wel wat vergen...Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Tanja: Ik heb gelukkig ook een héél brede smaak, en er is ook zoveel goeie muziek dat het me nog geen seconde verveelt ook. Behalve dan de piraten en dijenkletsende meezingers, daar heb ik dan weer echt een "hekel" aan!

  @Robert: Niet alleen muzikale lekkerbek ;)
  Ja alleen lijkt het me als DJ dan ook weer moeilijk om een keuze te maken uit zoveel moois en dan komen er ook nog iedere dag nieuwe uit. Petje af voor die gasten. Die techniek zou ik dan wel iemand voor inhuren ;)

  BeantwoordenVerwijderen