zondag 19 juni 2016

Wolvinnen van Otrostaadt - sneakpeak.Op 25 juni verschijnt bij Quasis Uitgevers Wolvinnen van Otrostaadt van Jasper Polane
Dit is het derde deel van de succesvolle serie De Onzichtbare Maalstroom.
Wolvinnen zal vrijdag 24 juni vanaf 16:00 uur feestelijk gepresenteerd worden bij boekhandel De Kler in Leiderdorp. 
Jasper Polane zal uit het boek voorlezen en signeren. 
De maandag daarna, 27 juni, gaat er een blogtour van start. Twaalf dagen lang maken Wolvinnen en de auteur een rondgang langs de leukste boekenblogs. Elke dag wordt het boek op een andere blog besproken, zijn er interviews en winacties. Houdt dus vooral de volgende blogs ook in de gaten!! 
De eerdere delen van de Maalstroom-serie werden zeer goed ontvangen. Het eerste deel Lege steden uitgeroepen tot het Populairste Boek op de lezerssite Hebban.nl en werd het genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Fantasyboek van het Jaar.  
Vorstin van de Kou werd geprezen door fantasy-grootmeester Peter Schaap met: ‘In één woord: meesterlijk!’
Kijk voor meer informatie op site van Quasis ---> KLIK


Voor diegenen die nieuwsgierig zijn geworden, kijk eens naar mijn leeservaring van de twee eerste delen in de cyclus:

Lege steden ---> KLIK

Vorstin van de kou ---> KLIK


 
Flaptekst Wolvinnen van Otrostaadt :
Een raadselachtige moord, waarbij slechts gemummificeerde resten achterblijven. Als er meer slachtoffers vallen gaan Edison Walraven en Heike Krim op onderzoek uit. Al snel blijkt het om een seriemoordenaar van bovennatuurlijke komaf te gaan. Het wordt een race tegen de klok om de dader te vinden, terwijl persoonlijke problemen de zoektocht bemoeilijken.

Een wereld van hen verwijderd is Heikes zusje Lise toegetreden tot de geheimzinnige IJzeren Toren, een opleidingscentrum van de inquisitie. Wanneer er strijd uitbreekt tussen de leerlingen neemt Lise een verschrikkelijke beslissing.

WOLVINNEN VAN OTROSTAADT verhaalt over aarzelende liefde, onstuimige wraak, blijde verwachting en gruwelijk noodlot. Het is het derde deel van Jasper Polanes fantastische cyclus DE ONZICHTBARE MAALSTROOM.

 
De auteur:
Jasper Polane is schrijver, uitgever en oprichter van Quasis. Als scenarist schreef hij tekenfilmseries voor televisie. Zijn debuut Lege steden (2014) werd genomineerd voor de Hebban Award voor het Beste Fantasyboek van het Jaar. Het vervolg Vorstin van de Kou verscheen in 2015. Hij woont met zijn gezin in Leiderdorp.


Quasis uitgevers....
publiceert boeken in de fantastische genres: fantasy, sciencefiction, bovennatuurlijke thriller en horror. Binnen deze genres wil Quasis verrassend en anders zijn. Niet standaard, maar net een beetje grensoverschrijdend in vorm, thema en genre. De uitgeverij wil de markt van Nederlandse fantastische literatuur stimuleren en lezers meer opties te geven in hun keuze van auteurs en thema’s. Het genre niet alleen in aantallen laten groeien, maar ook de breedte op te zoeken.

Boekgegevens
Titel                  : Wolvinnen van Otrostaadt
Auteur              : Jasper Polane
Uitgever           : Quasis Uitgevers
Isbn                 : 9789492099150
Druk                 : 1ste druk, juni 2016
Omvang           : 296 pagina’s
Winkelprijs        : € 18,95. Verkrijgbaar bij de boekhandel, internetboekhandel en uitgever. Wil je alvast een sneak-peak en de eerste twee hoofdstukken lezen?  
YES ook dat kan!! En omdat ik al midden in het boek zit kan ik je ook alvast verklappen dat het weer heel erg spannend is allemaal!! 
Veel leesplezier alvast - Klik HIER voor de eerste 2 hoofdstukken. 

©José juni 2016
2 opmerkingen: